Publicat pe

Ciorba de strut

Ingrediente pentru 4 persoane:
1 kg carne de struti pentru supa, 1 l fonde, 1/2 l apa, morcovi, telina, praz, 2 cepe, 400 g cartofi, 1 cuisoare, 1 frunza dafin, sare, piper, nuca de muscat, patrunjel tocat, unt


Preparare:
Se taie carnea in cuburi, se taie morcovii, telina si prazul in felii, se prinde frunza de dafin cu cuisor de ceapa curatata. Se pune fondul impreuna cu apa la fiert, se aduaga carnea, legumele si ceapa si se fierbe ca. 60 de minute la foc mic. Se aduaga cartofii taiati cubulete si se fierbe totul inca 20 de minute dupa care se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat.


Se serveste cu:  Baguette proaspat.
Bauturi: un Burgund alb sec sau demisec, sau Riesling

Un comentariu la „Ciorba de strut

  1. Am folosit deocamdată doar salam și file ,fileul gătit exact după rețetă de pe cutie. Nu va spun ce gust…..aștept acum sa gătesc ciorba pe gaturi și bineînțeles micii. Cat despre gazde ….asa se face o afacere ,oameni extraordinar de amabili și primitori! Ardeleni pana la urma nu? Locul? Superb. Încântați la superlativ! După mici revin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *