Publicat pe

Reteta Muschi de struț la Gratar

Ingrediente:

4 bucăţi de steak de struţ, 1/2 ceaşcă de oţet balsamic (cu mirodenii), 4 linguri de miere, 4 linguri ulei de măsline extravirgin , 2 linguri de busuioc verde proaspăt tăiat, 1 linguriţă de boabe muştar

Mod de preparare:

Se prepară un sos din oţet, miere, ulei de măsline, busuioc şi muştar, care se toarnă peste carnea de struț.

Carnea de struț se lasă la marinat într-un vas acoperit timp de 2-4 ore.

Grătarul se încălzeşte la o temperatură ridicată.

Friptura se pune pe grătar pentru 4-5 minute pe fiecare faţă, turnând deasupra sosul marinat.

Se lasă friptura deoparte 5minute și se servește cu garnitură de cartofi piure, brânză şi păstăi de fasole verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *