Info nutriționale
Declarație nutrițională pentru 100gr steak de struț
Valoare energetică | 465kj/111kcal |
Grăsimi | 1,7g |
din care acizi grași saturați | 0,6g |
Glucide | 0g |
din care zaharuri | 0g |
Proteine | 22,4g |
Sare | 0,07g |
Frăgezimea cărnii:
Ingrediente: 100% pulpă de struț.
Bucățile de steak de struț au o textură consistentă, savuroasă și conțin un nivel foarte scăzut de colesterol. Steak-ul de struț este recomandat iubitorilor de fripturi suculente, gătite mediu.
Poate fi gătit ca atare, sau poate fi marinat înainte de gătire in suc proaspăt de ananas sau citrice.
Prețul afișat include TVA și este / caserolă .
Modalități de preparare:
32,56 lei
Declarație nutrițională pentru 100gr steak de struț
Valoare energetică | 465kj/111kcal |
Grăsimi | 1,7g |
din care acizi grași saturați | 0,6g |
Glucide | 0g |
din care zaharuri | 0g |
Proteine | 22,4g |
Sare | 0,07g |
Steak de Struț cu sos de coniac
• Deschide ambalajul și lasă carnea să ajungă la temperatura camerei
• Încinge bine o tigaie cu baza groasă, adaugă ulei de măsline și bucățile de steak
• Frige carnea un minut pe fiecare parte, după care adaugă un cub de unt (50gr) și ierburi aromatice
• Continuă frigerea 4 minute pe fiecare parte, timp in care ia cu o lingură unt topit din tigaie și toarnă peste steak
• Scoate carnea din tigaie și așteaptă 5 minute înainte de a felia
• În sosul rămas in tigaie adaugă o ceapă albă mărunt și lasă pe foc până devine translucidă
• Peste ceapa călită, toarnă coniacul cu grijă pentru a nu flamba și lasă pe foc mic timp de 10 minute
• Adaugă 100gr de smântână pentru gătit, 20gr muștar cu boabe, asezonează cu sare și piper, amestecă bine și lasă pe foc pentru 10 minute
• Toarnă sosul peste steak și bucură-te de o mâncare savuroasă!
Ambalare și livrare
Marcel –
Am ramas impresionat de gustul carnii .
Est ambalata frumos si este foarte buna.