Rețete
Ficat de struț la cuptor în sos de vin
Cu șervet uscat tamponează ușor ficatul de struț. Așază apoi feliile de ficat intr-o tavă unsă cu unt. Pune peste fiecare felie de ficat câte un cuvânt mic de unt. Taie o ceapă roșie în rondele și presară-le în tavă peste ficatul de struț. Încinge cuptorul la 170C și introdu tava cu ficatul de struț. După 15 minute întoarce feliile de ficat, adaugă 50ml vin sec, busuioc, mentă, puțin piper și 2 căței de usturoi zdrobiți. Mai lasă la cuptor ficatu de struț pentru încă 15 minute. Așează ficatul de struț pe o farfurie, pune sosul de vin și ceapă peste ficat, sărează compoziția și savurează o mâncare delicioasă alături de o salată grecească.
Ioana L. –
Bun!
L-am prăjit in putin ulei de măsline . A iesit fraged si gustos !
Mai cumpar .
Pop Monica Corina , Pop Emilian –
Vă mulțumesc , sunt minunate produsele dvs.din struț !
Ambalarea , transportul , totul este la cele mai pretențioase standarde , mă bucur că v-am găsit !
Felicitări cu tot respectul !
Cu Struti Ograda (proprietar verificat) –
Va mulțumim pentru feedback-ul pozitiv ! Suntem încântați ca ati fost mulțumită de calitatea și gustul produselor noastre.
Anonim –
AM LUAT FICAT ,CARNE ȘI CRENVURȘTI. FOARTE BUNE PRODUSELE.
Iordache –
AM LUAT FICAT ,CARNE ȘI CREMWUȘTI . FOARYE BUNE PRODUSELE .
Pirvu Alexandrina (proprietar verificat) –
Wow ficat nemaintilnit de bun merita sa fie incercat macar odata ,voi reveni cu o nous comanda caci merita din plin