Ficat de strut (350 gr)

Descriere

Frăgezimea cărnii:

  • provine de la struți crescuți sănătos în România
  • bogat în vitaminele A, B, C și D
  • sursă bună de proteină
  • conține Zinc, Cupru, Seleniu

Ficatul de struț are o consistență fină, catifelată. Este foarte gustos și ușor de preparat. Poate fi consumat fiert sau înăbușit, preparat la cuptor sau grătar. În ficatul de struț sunt concentrate vitaminele A, B, C, D. Specialiștii consideră ficatul de struț una din cele mai bune surse de vitamina A, vitamină responsabilă de creșterea rezistenței împotriva infecțiilor.

14,00 lei

Categorie:

Rețete

Ficat de struț la cuptor în sos de vin

Cu șervet uscat tamponează ușor ficatul de struț. Așază apoi feliile de ficat intr-o tavă unsă cu unt. Pune peste fiecare felie de ficat câte un cuvânt mic de unt. Taie o ceapă roșie în rondele și presară-le în tavă peste ficatul de struț. Încinge cuptorul la 170C și introdu tava cu ficatul de struț. După 15 minute întoarce feliile de ficat, adaugă 50ml vin sec, busuioc, mentă, puțin piper și 2 căței de usturoi zdrobiți.  Mai lasă la cuptor ficatu de struț pentru încă 15 minute. Așează ficatul de struț pe o farfurie, pune sosul de vin și ceapă peste ficat, sărează compoziția și savurează o mâncare delicioasă alături de o salată grecească.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.